A Kiri család Hollandiában

A Kiri család Hollandiában

04. 18.

2013. április 18. - Zuzimama

Fogszitu van!

Azt kevesen tudjátok, hogy Szasza foggal született, csakúgy, mint az apukája. És a kis fogacska, ami már akkor ott volt az ínyében amikor ez a kis tolvaj szarka megszületett, most mozog!

Az érintett ordítva jött ki az osztályból ma, hogy ki fog esni a fogam, brühühü!!!!

Ugyanis mutattam nekik ÉPPEN TEGNAP pár képet olyanokról, akinek szétrohadt a foguk és hiányos a fogsoruk, mondván, jobb, ha alaposan mossák az agyarakat, mert a végén így járnak. Szép fekete lesz a foguk, már ha marad egyáltalán. Lehet, hogy nem a legjobb nevelési módszer, vagy az időzítés nem jó, de Szasza rögtön összekötötte a két dolgot, és azt hitte, hogy nála máris elkezdődött. Alig tudtam megnyugtatni, hogy ne féljen, azért esik ki a tejfoga, mert már ott lapul alatta az erős vasfog és ki akar jönni. Pipi is elmondta, hogy neki is ugyanígy estek ki a fogai, és ne féljen, jön majd a fogtündér és karamellás csokit tesz a párnája alá a kiesett fogért cserébe. :)

Kicsit megnyugodott az Enyveskezű, és persze folyton piszkálgatja. Mondtam neki, hogyha kiesik, akkor anyának a kezébe kell adni, majd holnap szólok a suliban is, hogy figyeljenek rá, mert nagyon kell ez a fog.

Ímhole az ominózus gyerek az ominózus foggal /a kicsi, ferde alul/:

1_8.jpg

2_8.jpg

Pipi nehezményezte, hogy Szaszáról két kép is készült, úgyhogy őt is lefényképzetem. Persze kitakarta magát.

3_6.jpg

Mondtam neki, hogy nem baj, majd így nézik meg "a nézők". Uppsz, azt nem lehet, úgyhogy nekifutottunk mégeccer:

4_6.jpg

Nem mondanám, hogy vonzóbb, de harmadik sem lett jobb:

5_5.jpg

Szasza, a kis eminens kiszámolta, hogy akkor róla kevesebb fotó készült. És télleg, szóval kompenzáció:

6_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiricsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr105233609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edna74 2013.04.18. 22:44:49

Sziasztok!
Bocsánat,hogy így ismeretlenűl írok,de segítségre lenne szükségem!Barátaimmal hollandiai kirándulást tervezünk május közepére és a neten való keresgélés közben találtam rá a blogotokra.Gondoltam Nálatok jobb tanácsadót nem is találhatnék! :-) Azt szeretném megkérdezni,hogy szerintetek érdemes-e elmennünk Keukenhof-ba vagy a tulipánoknak már csak az elszáradt maradványit fogjuk látni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép estét! Edina

Zuzimama 2013.04.18. 22:52:48

@Edna74: szia Edina!
Bevallom őszintén, hogy én még nem voltam a Keukenhof-ban, habár már évek óta tervezem. Még az is lehet, hogy éppen idén megyek el. :)
Ahogy nézem május 20.-ig van nyitva idén a Keukenhof, és úgy tudom, hogy direkt úgy van megcsinálva, hogy mindig legyen látványosság. Úgy értem lehet, hogy tulipán egy szál sincs már - nem tudom - de a park folyamatosan virágban van egészen a zárás napjáig. Szerintem kizárt, hogy elkorhadt virágokra szedjenek belépőt. Sajnálom, hogy nem tudok ennél többet, de ahogy most elolvastam a website-ot, azt írja, hogy a nyitvatartás 2 hónapja alatt a világ minden részéről fogadnak látogatókat, mert teljesen egyedülállóan úgy van megtervezve a park, hogy 2 hónapig teljesen virágban legyen. Szerintem érdemes megpróbálni.
Kellemes időtöltést kívánok Nektek Hollandiában. :)

Helga mama 2013.04.19. 08:34:30

Nagyon szépek a képek.
Pipi is néha egész jó arccal néz ránk.
Remélem a foga ugy esik ki, hogy megmarad.
Nagyon sok puszi mami

Edna74 2013.04.20. 21:28:21

@Zuzimama:
Szia!
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál!Láttam a mai képeidet és még a Te tulipánjaid sem virágoznak,talán van arra esély,hogy még látok belőlük valamit.Tulajdonképpen az én kedvenc virágom és emiatt szeretnék elmenni Hollandiába és ezért beszéltem rá a többieket is,hogy jöjjenek velem!Ha nem lesz tuipán talán találok valamilyen másik virágot amibe beleszerethetek! :-)
Még1x köszönöm!
Szép estét! Edina

Zuzimama 2013.04.24. 14:03:40

@Edna74: nézd csak Edine. Ezt éppen most találtam:
www.life.hu/lifeutazas/20130423-utazas-szorakozas-program-tulipanok-unnepe-keukenhofban.html?source=hirlevel

Amúgy én is komolyan gondolkodom rajta, hogy idén végre elmegyek. :)
süti beállítások módosítása