A Kiri család Hollandiában

A Kiri család Hollandiában

06. 06.

2013. június 06. - Zuzimama

A mai napom c*r volt, maga a hígf*s. Bocsi, a mai stílusom nem lesz különösebben szerethető, aki nem akar, inkább ne olvasson.

Reggel Hub fiatalabbik kutyája ki akarta nyírni az idősebbiket. (Szerintem nem először, de ezt nem tudhatom.) Hub szegény kórházban, a neje meg a lánya nem igazán konyítanak ehhez. Én sem, de nem hagyhatom, hogy a kis szemétláda kicsinálja a másikat. Nem megyek a részletekbe, hanem a lényeg: ahogy odarohantam, hogy elkapjam a kicsi tarkóján a bőrt, elcsúsztam és úgy odavertem a seggem, hogy döngött a ház.

A kicsit sikerült elkapni, de ahogy bevertem a picsámat úgy meglazult a szorításom és a kis dög megkapott egy picit. Úgyhogy ott ültem a vizes padlón sajgó picsával, egyik lábam hátratekeredve, kezemben a vicsorgó ****ládával, a fejem felett két sipákoló nővel.....

.... ülni alig tudok, menni kicsit jobban. Képzeletem már előrevetíti, hogy hogyan fog kinézni a seggem három nap mólva. Talán túl leszek a fekete és a kék szakaszon, esetleg a lilán, és előttem lesz a sárga.... mennyei.

Aztán beülök (? na jó, bekúszok) az autóba, nem indul a rohadék. Próbálgatom, semmi. Elég annyi, hogy mindennel együtt 2 óra hosszat vártam az anwb-re 25 fokban az autóban, aki aztán kijött és ez a ki****ott autó pöccre indult. Ahogy elhajtottam Hub háza elől, isten bizony, bevallom férfiasan, kicsordultak a könnyeim. 

A garázsban kiiktatták az eredeti indítót és kaptam egy ideigleneset holnapig. Holnap kicserélik a rosszat, dolgozni nem tudok menni. Haza fogok jönni és lefekszem aludni. isten bizony.....

A top 5 legszarabb napban benne van a mai, simán.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiricsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr465348405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga mama 2013.06.06. 18:48:54

Egy kicsit vigyázz magadra.
Ne akarj minden kutyát megmenteni.
Remélem már jobban vagy bár a kék foltoknak kell idő, hogy elmuljanak.
Puszi neked és a lányoknak is mami

Zuzimama 2013.06.06. 19:13:34

@Helga mama: nem, ezek nem utcai kutyák voltak, hanem Hub otthoni kutyái.
Igyekszem, fél seggel ülök, inkább lebegek. :D
Puszi

Helga mama 2013.06.07. 07:53:49

@Zuzimama: Gondolom ma még jobban fáj a seneked.puszi mami

Zuzimama 2013.06.07. 09:23:12

@Helga mama: mán sötétlila. Bringázni tudok azért. :D
süti beállítások módosítása