A Kiri család Hollandiában

A Kiri család Hollandiában

09. 04.

2013. szeptember 04. - Zuzimama

Szóval Oliemeulen újra.

A hüllőkön kívül madarak is voltak, és madárshow is. Szasza annyira vállalkozó szellemű, hogy jelentkezett, hogy szerepelne és bingó, ki is választották. Erről már láttátok a videót,most a képeket szúrom be:

22.jpg

23.jpg

És szerencsére szőrös állatok is voltak, mint egy rendes, hagyományos állatkertben, habár nem sok, hiszen ez a különös állatok kertje. A tarajos sül nem egy szokványos jószág az hótttuti. A sül-család kiterülve napozott a felhők alatt, a kis sül(öcske) a mama mellett horpasztott, a fél bimbó a szájában.

19.jpg

Sülike:

20.jpg

Aztán a mama ficergett kicsit és kiderült, hogy süléknél ikergólyák kopogtattak, mama és papa között egy másik sülöcske sziesztázott:

21.jpg

A bűzös borzok is marha arik voltak, de amikor véletlenül belerúgtam a biztonsági üvegbe, akkor ferde szemmel néztek rám, én meg vizualizáltam a borzkölni érkezését:

18.jpg

Voltak még szurikáták, szerválok és hiúzok is:

26.jpg

És voltak egyéb állatok is .... észreveszed?

25.jpg

És az állat, ami kikészült:

28.jpg

És hallgasd csak:

A bejegyzés trackback címe:

https://kiricsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr325495432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga mama 2013.09.05. 10:33:16

Hát zsuzsám te papagály nyelven is tudsz? A levelemet megkaptad? Sok puszi mami
süti beállítások módosítása