A Kiri család Hollandiában

A Kiri család Hollandiában

11. 07.

2013. november 07. - Zuzimama

Szóval ma show volt a suliban. Befejeződött egy olyan project ami az olvasás fontosságát hangsúlyozta és a rendszeres olvasásra buzdít. Ennek keretében minden osztály népszerűsített egy vagy több könyvet. Szaszáéknál a varázslás volt a téma, ennek keretében varázslóknak, bosziknak, tündéreknek vagy bármilyen varázslénynek kellett beöltözniük.

Szasza először fogtündér akart lenni, de végül pillangótündér(?) lett. Ők osztályostól egy dalt adtak elő. Reggeli fotó a beöltözött kiscsajról:

3_3.JPG

Pipiék nem egy könyvet, hanem egy csomót népszerűsítettek. Az alapötlet az volt, hogy divatbemutató módjára kettesével, hármasával felvonulnak a vörös szőnyegen és bemutatják az általuk érdekesnek tartott könyvet. A tanítóbácsi pedig bemutatta a könyvet is és a bemutató gyereket is. Pipi a kedvenc gúnyájában:

2_3.JPG

A két anyaszomorító:

1_3.JPG

Sajnos Szasza hátul állt és a felvételen nem látszik, úgyhogy nem is teszem fel. Pipi videója sem az igazi, de azért ő legalább látszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiricsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr915619834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga mama 2013.11.08. 07:50:31

A kis királylány és a kis hercegnő is gyönyörű.Az olvasás pedig jól megy nekik puszi mami
süti beállítások módosítása