A Kiri család Hollandiában

A Kiri család Hollandiában

12. 31.

2013. december 31. - Zuzimama

Ismered azt amikor találsz egy szempillát az arcodon vagy a blúzodon, a két ujjad közé veszed, odamész valakihez, kívántok valamit, háromszor ráfújtok, majd "alsó vagy felső?" és aki nyert annak a blúzába dobod a szempillát?

Én mindig azt szoktam kívánni, hogy boldog legyen az egész családom. Azt hiszem ebben minden benne van. Ha kevés a pénz, ha sok a nehézség, de az ember meg tudja látni mindenben a pozitívat, akkor boldog tud lenni. Azt hiszem ez a legfontosabb, hogy boldogok legyünk. Ha boldogok vagyunk akkor nem érdekel, hogy mennyi van a bukszában, hogy megbüntettek gyorshajtásért, hogy kipusztult a fikusz, hogy elfogyott az akciós wc-papír. Akkor átlendülsz ezek fölött és mész tovább, nem lehet megzavarni a lelki békédet.

Tudom, hogy a kislányokat sok mindennel boldoggá lehet tenni, együtt játszással, figyelemmel és törődéssel, egy finom étellel vagy egy meglepi tortával, egy sima együtt főzéssel-sütéssel, egy kirándulással, egy játszóházzal vagy akár egy esti mesével. Az ő kicsi szívüknek is meg vannak a vágyai, ha odafigyelek rájuk akkor pontosan tudom, hogy mivel tudom őket boldoggá tenni.

És az én kicsi szívemnek is meg van a vágya, ami boldoggá tenné. Ezt nem árulom el, csak egyet kérek. Tedd meg kérlek, hogy azt kívánod nekem 2014-re, hogy teljesüljön az én titkos vágyam. Cserébe bármi legyen is a te titkos vágyad én azt kívánom, hogy teljesüljön. Nagyon sok boldogságot kívánok mindenkinek 2014-ben.

Ezt Petra készítette az iskolában, ez az ő újévi kívánsága. Az áll rajta:

az egész családomnak boldogságot  és jó egészséget kívánok 2014-ben és nagyon sok boldogságot kívánok az apukámnak.

2013-12-31 19.20.15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiricsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr385719294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga mama 2014.01.01. 11:29:14

Minden kivánságod neked is teljesüljön Nagyon boldog új évet kivánunk nektek mami, tata, Helgi

Zuzimama 2014.01.01. 12:32:03

@Helga mama: nagyon szépen köszönöm. Nektek is nagyon boldog új évet kívánunk és hogy minden kívánságotok teljesüljön!
Puszi
süti beállítások módosítása