A Kiri család Hollandiában

A Kiri család Hollandiában

2014. 01. 04.

2014. január 04. - Zuzimama

Ma volt az új Ooms megnyitója. A suli ugyanis egy vadiúj épületbe költözött, minden modern és gyönyörű.

így néz ki az új épület:

3_36sgoint_drieburcht.jpg

És ennek apropóján az összes növendék megmutatta a tudását. 10-kor a különböző harcművészetek bemutatói voltak, 11-kor a judo-é. Ez a sportsuli nagyon híres a judo-oktatásáról, még a londoni olimpiára is kijutott egy versenyzőjük. És 12-kor jöttek a táncoslábúak.

Nagyon sok tánccsoportja van az Oomsnak, nem egy közülük többszörös világbajnok és az itteni tehetségkutatókban is rendszeresen fellépnek. Az egyik csoport éppen az itteni Holland's got talentben szerepel nagy sikerrel.

Pipiék jó sokan voltak a "színpadon" egyszerre, én meg nem tudtam jobban fókuszálni a kamerámmal (ami még billeg is - elnézést) de Pipi a felvétel bal részében, majdnem legelöl táncol. Fehér legging és farmerszoknya van rajta.

 

Szaszáék sajnos nagyon kevés ideig táncoltak, mert összevonták őket egy profi tánccsoporttal és egy fél perc után a "kicsik" végeztek is. Szasza a felvétel jobb felén látszódik, szürke farmerban, bokacsizmában és nyomott mintás pólóban. Haja lófarokban. Itt Pipi is részt vett, ő pont a bal oldalon leghátul van.

Szaszának végig nagyon benne volt a bugi a lábában, látszott rajta, hogy piszkosul élvezi az egész felhajtást. A közös táncoláson a fináléban legelölre állt, középre, azt hiszem nagyon jól látszódik. Pipi középtájon a felvétel bal oldalán táncolt. Piszkosul ügyesek voltak mindketten, nagyon büszke vagyok rájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiricsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr585732389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga mama 2014.01.05. 09:32:13

Nagyon szép az iskola de a táncos lábú lányok a legszebbek a világon puszi mami
süti beállítások módosítása