VETTEM KAKIT!
ÉS MEG IS KÓSTOLTUK!!!!!!!
Na jó, Szasza nem, de Pipivel bátrak voltunk. :D
Szóval a kaki maga:
Ez egy gyümölcs, Indiából, Kínából és Dél-Kelet Ázsiából, ott őshonos. A másik neve datolyaszilva. Azt írja a kisokos, hogy alma mellé téve 2-3 nap alatt beérik, és fagyasztható. Amúgy nagyon finom, bár ezek szerint éretlen kakit ettünk. Édes, mint a méz, gondolom ha beérik meg csucsog a cukorban.
Azt nem tudom, hogy a héját is meg lehet-e enni, vagy úgy járunk, mint anno a mádzsárok a kiwigyümölccsel, hogy héjastól zabálták.... :D
Na a nagy kakizabálás előtt azért volt vacsora is, Pipi kedvencét, rántott húst csináltam. Én jó nagyra szeretem kloFFFFFolni, kétszer akkorára, mint a tenyerem, mert így is összeugrik tenyérnyire. :)
A csajok fogyasztanak, a kaki-élményt tárgyaljuk és Szasza Psota irénkének öltözött megint: