A Kiri család Hollandiában

A Kiri család Hollandiában

06. 12.

2013. június 12. - Zuzimama

Olyan fura kiszámíthatatlan az időjárgány, hogy reggel hóttuti, hogy esni fog, aztán délután verőfényes napsütés. Néha lövetem sincs, hogy mibe öltöztessem a hölgyeket, bundabugyiba vagy flip-flop papucsba. Hát vagy mindkettőbe egyszerre. A bringán fáznak reggel, délután meg patakokban ömlik róluk a veríték.

Csak azt nem értem, hogy a frászkarikába nem tudtam még ezt megszokni?

A kiscsajok számolgatják a napokat visszafelé, hogy mikor mehetnek már Magyarországra (én meg számolgatom, hogy mikor lesz koncert, hihihi) de ők kétségtelenül jobban állnak, mert ők 19 nap múlva utaznak, nekem meg még 134 nap ..... na mindegy, addig lehet elmegyek még más koncertekre is. :D

A két kép mittoménmikor készült, de ez tuti.

Pipi képit meg tudom határozni, akkor készült amikor itt volt Hannah és Emma, ugyanis a - muhahahahaha, ezen nem tudok eleget röhögni - KUKIT vagy (PUKIT?) ők hozták ajéndékba.

Egyszer volt már erről szó a blogon, hogy hogyan sikerült a hím nemi alkatrészről avagy az anyagcsere melléktermékéről egy ételt elnevezni .... hát Magyarország, én így szeretlek. :D :D :D

1_6.jpg

Szasza is akkoriban lett megörökítve, asszem csokiszószos palacsintát evett és miután végzett megkérdezte: "anya, lehet, hogy van valami a homlokomon?"

Lehet.

2_6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiricsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr225357705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga mama 2013.06.13. 11:07:02

Na szép!
Petra átment gyúlba pedig Szabinát keztük el nyuszinak hívni
Nagyon szépek puszi mami

Zuzimama 2013.06.13. 22:12:41

@Helga mama: szépek és kerekednek a fagyitól. :D Ezekkel a fogakkal meg csak egyre jobban hasonlítanak rám .... szegények. :)
Puszi
süti beállítások módosítása